Follow Me Here~~

About Me

My photo
Selayang, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum wbt.. Salam ukhwah.. We just have one life..so,live your life happily just like what u want it to be.. Believe in Allah..Have FAITH! May ALLAH bless us! ^^

Tuesday, 8 November 2011

salah ke aku??

bismillahirrahmanirrahim...
assalamualaikum...

hmm..skg ni tga dgr lagu ombak rindu~by hafiz and adira~
this song is really make up my mood to write~
hurm~
lagu ni..buat aku teringat kat encik hospital~
lagu ni buat aku rasa bersalah kat encik tulisan biru~
terasa sangat ngan lagu ni sebenarnya~
rasa macam kene tampar..pon ade~

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti


Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


but~ what if I change it to this version? then this will be the song of my heart for inche tulisan biru~






Tuhan tolong lembutkan hati ku
Untuk terima dia seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku




Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatiku untuk cintanya


Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung




Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku


Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti


Tuhan tolong lembutkan hati ku
Untuk terima dia seadanya



Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



#kalau ayie baca~and nak tau sape encik hospital~ask me okay~nnty mya cite~


berharap giler x nak buat mcm ape yg jd kat encik penyelamat hati dulu~
kesian kat dia..tapi I'm glad..he has found some one else..
I am happy for him..he is too kind for me~


mcm encik tulisan biru jugak~ 
hopefully I will not make U regret with this~
hopefully I can forget about encik hospital~
help me okay, encik tulisan biru..?


~hujan bawa air mataku~
~yang mengalir membasuh lukaku~
~agar dia tahu ku tersiksa~
~tanpa cinta dia~
~dihatiku~

#am trying to smile and be happy again#
izinkan aku Ya Allah~
amin Ya Rabbal 'Alamin~

=)






No comments:

Post a Comment