Follow Me Here~~

About Me

My photo
Selayang, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum wbt.. Salam ukhwah.. We just have one life..so,live your life happily just like what u want it to be.. Believe in Allah..Have FAITH! May ALLAH bless us! ^^

Saturday, 24 December 2011

kecomelan yang berbeza....??

bismillahirrahmanirrahim...
assalamualaikum...

sblm ape2 hal..jom  tgok makhluk Allah yang comey2 nih ! heee ; )


 









SUBHANALLAH ! 

comel kan !!! heee...suka sangat !!! 
ape motif aku ltak sume gmbr2 comel ni kan... haaa..
hehe,,,ade la topik nye tu..
hmm..seronok ke lau jadi comel and cantik..?
knpe kalau x comel n x cantik..?
salah ke.?
makhluk Allah jugak kan..?
Allah x pandang rupa..Allah pandang akhlak dan amalan...<3
jgn salah gunakan kecantikan dan kecomelan kamu untuk perkara yang bukan2..
sebaliknya kamu patut bersyukur dan sentiasa merendah diri dgn rupa paras kamu..
tidak perlu terlalu bangga dgn nikmat yg Allah pinjamkan buat kamu itu...
apa yang Allah kurniakan buat kita hanyalah duniawi semata..
mungkin bagi saya..yang ini dan yang itu cantik,,,tp mungkin di mata kamu..lansung tidak comel dan cantik..
cantik / comel / hensem itu subjektif bukan..?
jadi..kita haruslah sentiasa beringat...
pandai2 lah kita menjaga dan menguruskan nikmat2 yang Allah telah beri itu..
kpd muslimah..jagalah diri mu sebaik mungkin...
jangan dipertontonkan yang tidak sepatutnya kpd yang tidak berhak..

#just peringatan untuk diri sendiri dan org lain juga..hee#
skg ni jom tgok yang last ! hehe..

COMEYL !!!

1...

2...

3...

TADAAAAAAAAAA ! hehehe...comel x????
SUBHANALLAH ! 

so sweet !! ;) <3<3<3


tembamnye ! mcm garfield ! hehehe..
bam bam bam...
; )









No comments:

Post a Comment